Ma – vr: 08.00 uur – 17.00 uur

LOGO PIXELFUSION
shutterstock

Print to plate

Wandpanelen met reclame bedrukken

Print to plate is een innovatieve techniek waarmee we reclame op wandpanelen kunnen bedrukken. Denk aan slogans en logo’s. Adverteerders in het bijzonder hebben er dus zeker baat bij. 

De combinatie van degelijke inkt en uv-technologie stelt ons in staat om afbeeldingen met een hoge resolutie op eender welk materiaal te printen. Bovendien droogt de duurzame inkt snel op en kunnen we die zowel binnens– als buitenshuis inzetten.

Ophangprofielen van DIBOND®

Eigen aan onze aanpak is dat we achteraan je wandpaneel een profiel uit aluminium bevestigen, waardoor je het eenvoudig kan ophangen. Net als bij onze gallery art zal er een zwevend effect tot stand komen. In ons fotoalbum kan je daarvan enkele voorbeelden bekijken.

Je kan je paneel ofwel met DIBOND® White ofwel met DIBOND® Brushed laten afwerken. Het eerste ophangprofiel geeft je afbeelding op natuurlijke wijze weer, is bestand tegen weer en wind en is 3 mm dik. Het tweede profiel heeft dezelfde dikte, maar beschikt over een geborstelde structuur – ideaal voor zwart-witfoto’s of afbeeldingen met veel witte tinten.

Uiteraard kunnen wij je evengoed over andere profielen adviseren, afhankelijk van je opdracht.

shutterstock

Reclame haarfijn op een wandpaneel laten drukken?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!